Sıcak İspanyol Güneşi, Ilık Akdeniz Sahilleri ve heyecan verici bir yarışma sizi bekliyor.
Dünya’nın her köşesinden ispanya’ya gelen yetenekli gençler, yaratıcı işleri ile bizleri büyülemeye hazırlar.Tüm bu el üstünde tutulan hayaller, ispanya’da gerçeğe dönüşüyor; çünkü bu uluslararası yarışma, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, yeni arkadaşlıklar edinmek, şefkatli Akdeniz’in derinliklerine doğru süzülüp gitmek ve herkesin sanat dünyasındaki başarılarını gösteren bir atmosfere yükselmeleri için eşsiz bir fırsattır. Bu yarışma, genç sanatçılara, uluslararası anlamda saygın bir yarışmaya katılma imkanını ve aynı zamanda Costa Brava sahillerinde harika bir dinlenme ve tatil olanağını sunmaktadır. Bunların dışında konaklamanızı da daha güzel bir deneyime dönüştürecek olan muhteşem bir gezi programını da programınıza ekleyebilirsiniz. Bu yarışmaya tüm ailenizle veya bütün bir sınıfla gelmenizi öneriyoruz.
www.fiestalonia.net
Online kataloğumuza erişmek için tıklayın
INTERKULTUR organizasyonu fikri yeryüzündeki çeşitli ülkelerden tüm insanları ve kültürleri barışçıl bir rekabet anlayışı içinde bir araya getirme fikrinden doğmuştur.
Günter Titschin değişik kültüler için “karşılaşma köprüsü” olma fikrini benimsemesinden hemen sonra bütün insanlar koro müziği için aynı heyecanı paylaşma imkanı buldu. Bu organizasyon önyargıları kaldırmış, gözleri ve kalpleri sıcak dostluklar için açmış, ve müzik tutkusunu temelinde canlı ve barışçıl birliktelik barındıran bir etkinlik haline getirmiştir. Kısa zaman içinde bu felsefe koro topluluklarında büyük müzikal etkinlikler için en çok tercih edilen adres olarak INTERKULTUR’ü oluşturmuştur. Her yıl INTERKULTUR tüm dünyada 14 uluslararası koroya kadar katılımcıların yer aldığı organizasyonu ve festivali organize etmektedir.
Unicampus uzun yıllardır INTERKULTUR ile turizm partnerliği yapmakta ve Türk çocuklarının ve gençlerinin bu güzel organizasyonda yer almalarını sağlamaktadır.
Her şey Piroska Horvath’ın korosal aktiviteler için insanları uluslararası düzlemde bir araya getirme fikrinden esinlediği 1988 yılında başladı.
Macaristan Budapeşte’deki 1.Uluslararası Koro festivali ile Yeni Koro geleneği humansit değerler üstüne yükseldi. Bu yenilikçi kararın fikir babası M Hollerung olup, bu fikir “The InChoral” ile de bilinen değerler sistemine dönüştürmüştü.
Meeting Music’i hayata geçirmeden önce Horvath Dünya Koro oyunları ve uluslararası koro yarışmalarını gerçekleştiren bir organizasyonu kurucu ortağı idi. Her iki organizasyonun büyüyen başarısıyla birlikte kendisi de Koro sanatçılarına saygınlık kazandırmış ve Dünya’nın dört bir yanından da besteci kazanmayı başarmıştır. Bu ilişkileri sayesinde Horvath Günümüz sanatçıları tarafından yazılan harika Koro eserlerini kutlamak amacıyla
Meeting Music organizasyonunu kurma fikrini ilham edinmiştir. Horvath ve ekibi, binlerce katılımcı için koro deneyimini geliştirmek kadar; konaklamada ve beslenmede yüksek standartlara önem verir.
Bu güzel organizasyonun kurucusu Horvath’ın Ünlü filozof Platonun şu cümlelerini kalbinde tutmaktadır.
“Music Evrene ruhunu, Akla ve zekaya kanatlarını, hayallere kanat çırpma imkanını, üzüntüye ve kedere tılsımını, ve herşeye de hayat verir.
Unicampus, Meeting Music organizasyonun uzunca bir süredir turizm partneri olup gençlerimizin ve çocuklarımızın koro aktiviteleri eşliğinde değişik kültürler ile tanışıp kaynaşmalarına vesile olmaktadır.
Bu gezimiz hakkında bizimle iletişime geçmek için buradan gezi talep formumuzu doldurun, sizinle iletişime geçelim.